Noapte
Zi
8 May 2024
1 min read

Tânără din Glodeni, violată în a doua zi de Paște

*Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați bănuiți de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol*
La data de 6 mai a.c., în jurul orei 19:19, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați de 31 și 25 de ani.
Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 16:00, cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceștia, prin constrângere morală și fizică, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.
Totodată, prin același mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată.
Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, astăzi, 7 mai, au fost prezentați magistraților, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol.
Notă IPJ DÂMBOVIȚA:  Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Minivacanță cu mii de apeluri la 112

Articolul Urmator

Cod Galben de vânt, ploi și grindină în nordul județului Dâmbovița

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii

În șase ore, polițiștii dâmbovițeni au oprit pentru control în trafic peste 300 de autovehicule

La data de 23 mai a.c., în intervalul orar 15:00-21:00,