Noapte
Zi
10 June 2024
1 min read

80,23% dintre târgovișteni au votat DANIEL CRISTIAN STAN

Potrivit celor mai noi informații, 80,23% dintre tâtgoviștenii care și-au exprimat votul, l-au ales pe Daniel Cristian Stan pentru încă un mandat de primar al municipiului Târgoviște. Rezultatul său este cel mai mare din țară în ceea ce privește alegerea edilului reședinței de județ.
De asemenea, Partidul Social Democrat a câștigat majoritatea în Consiliul Local.
“Potrivit rezultatelor oficiale, 80,23% dintre târgoviștenii care au votat ieri mi-au acordat încrederea lor, de departe cel mai ridicat procent din România în rândul municipiilor reședință de județ!  Acest lucru mă onorează și mă responsabilizează în egală masură.
Totodată, echipa PSD Târgoviște a obținut o majoritate confortabilă, de 2/3, în Consiliul Local Târgoviște și împreună am contribuit cu peste 18.000 de voturi la o reușită la fel de răsunătoare a celui mai performant Președinte de Consiliu Județean pe care l-a cunoscut acest județ, domnul Corneliu Stefan!
Mândru și onorat să putem merge în continuare pe același drum al respectului față de cetățean și al performanței administrative!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ion Cursureanu, continuitate la primăria Hulubești

Articolul Urmator

PSD Dâmbovița contestă alegerile de la Găești! Există nereguli legate de numărul de alegători și cel al buletinelor de vot  

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați