Noapte
Zi
4 June 2024
1 min read

Clădirea administrativă a Consiliului Județean Dâmbovița va intra în reabilitare și modernizare  

În această dimineață, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea clădirii administrative a forului județean. Astfel, potrivit președintelui Corneliu Ștefan proiectarea va dura 3 luni, iar lucrările în jur de doi ani și jumătate, perioadă în care, atât angajații CJD cât și cei ai Prefecturii, se vor muta în unul dintre sediile pe care instituția le deține pe Bulevardul Unirii.

“Ținând cont de ziua județului Dâmbovița, azi, 4 iunie, avem deosebita plăcere să semnăm contractul de realizare a proiectării tehnice și a execuției clădirii Palatului Administrativ al Consiliului Județean și Prefecturii Dâmbovița. Cred că este un moment deosebit de important prin semnarea acestui contract pentru reabilitarea clădirii emblematice din municipiul Târgoviște și pentru județul Dâmbovița.
Această clădire a fost construit în anul 1972 și, de peste 50 de ani, nu a beneficiat de nicio reabilitare. Valoarea totală a proiectului este estimată la 97 de milioane de lei, din care Consiliul Județean Dâmbovița va contribui cu 2,6 milioane de lei. Clădirea sediului CJ și al Prefecturii se întinde pe o suprafață desfășurată de peste 6.200 mp și va beneficia de lucrări de consolidare, reabilitare, modernizare și creștere a eficienței energetice.
Prin aceste lucrări, structura clădirii va fi consolidată, se vor introduce pereți structurali de beton și se vor face intervenții asupra fundațiilor. De asemenea, pereții de compartimentare vor fi înlocuiți, componentele arhitecturale vor fi reparate, eliminate sau înlocuite, parcarea și spațiile verzi vor fi amenajate, iar exteriorul clădirii va fi reabilitat termic. Sistemul de încălzire și de furnizare a apei calde va fi modernizat, climatizarea și instalațiile de iluminat vor fi aduse la standarde moderne și, nu în ultimul rând, vor fi amenajate stații de încărcare pentru vehicule electrice. La finalul acestor lucrări, vom avea o clădire cu spații deschise și moderne, un sediu administrativ care să reprezinte cu adevărat județul Dâmbovița”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vivat, Crescat, Floreat Universitatea „Valahia” din Târgovişte! La mulţi ani, Universitatea „Valahia” din Târgovişte!

Articolul Urmator

Celebrul naist Gheorghe Zamfir, cetățean de onoare al județului Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CORNELIU ȘTEFAN (PSD DÂMBOVIȚA) Reconfirmat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

”Victorie pentru Dâmbovița și dâmbovițeni! Ieri, am stabilit cel mai

Casă nouă pentru elevii Școlii Generale Mătăsaru

În această dimineață, în prezența conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, a