Noapte
Zi
28 June 2024
1 min read

CRÂNGURILE: Parcul din satul Pătroia Vale a fost finalizat

Încă o investiție implementată cu succes în comuna Crângurile. De acestă dată este vorba despre un parc în satul Pătroaia Vale, proiect pe care primăria l-a derulat în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița. Astfel, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală, forul administrativ județean a sprijinit financiar administrația locală cu jumătate din suma necesară finalizării lucrărilor. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 582.000 de lei și a presupus amenajarea unui spațiu de recreere atât pentru adulți cât și pentru copii, cu foișoare, bănci, alei pietonale, iluminat nocturn. Acest proiect vine în completarea unei alte investiții, și anume a terenului sintetic de minifotbal pe care primăria l-a amenajat nu cu mult timp în urmă în aceeași zonă.

” În acest mandat, peste 7 milioane de euro au fost investiți pentru dezvoltarea comunității locale, în toate satele, în numeroase proiecte, de la dezvoltarea infrastructurii rutiere, la introducerea rețelei de apă și apă uzată, la amenajarea spațiilor de joacă și recreere, la construcția de terenuri de sport și mini-fotbal, la proiecte care vizează infrastructura școlară.  Nu ne oprim aici, în continuare vom investi în toate satele comunei Crângurile astfel încât dezvoltarea să fie una unitară”, transmite primarul Costin Barbu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tânăt băut și posibil drogat, a intrat cu mașina în parapeții de pe autostrada București-Pitești

Articolul Urmator

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița face eforturi pentru asigurarea apei în localitățile Târgoviște, Șotânga, Doicești, Aninoasa și Răzvad! Se ăun în funcțiune noi fonturi de captare!

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Primăria Ulmi, asociere cu CJD pentru asfaltarea mai multor străzi din satele Udrești, Dimoiu și Dumbrava

Prin asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, administrația locală a comunei

Performanță administrativă la primăria Crângurile! Peste 7 milioane de euro investite în proiecte

Administrația locală a comunei Crângurile se dovedește a fi una