Noapte
Zi
10 June 2024
1 min read

Ion Cursureanu, continuitate la primăria Hulubești

Social Democratul Ion Cursureanu a câștigat alegerile de primar în comuna Hulubești. Astfel, aflat la cel de al doilea mandat, acesta va continua proiectele aflate deja în derulare și va implementa altele noi, totul pentru dezvoltarea unitară a comunității locale pe care o reprezintă.

”Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o. Împreună am câștigat, împreună vom contibui la dezvoltarea comunei noastre. Doresc să-i mulțumesc și echipei PSD Dâmbovița, președintelui Corneliu Ștefan, pentru tot sprijinul acordat, atât pe palier politic, dar mai ales pe cel administrativ, din funcția de președinte al Consiliului Județean a sprijinit și va sprijini administrația locală a comunei Hulubești”, transmite Ion Cursureanu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

MORTENI: Încă un mandat de primar pentru social democratul Ionel Olteanu Lalu

Articolul Urmator

80,23% dintre târgovișteni au votat DANIEL CRISTIAN STAN

Ultimele Articole

Mergisus