Noapte
Zi
22 June 2024
1 min read

Mobilitate în cadrul proiectului de Acreditare Erasmus+ pentru Școala Gimnazială Mănești

Școala Gimnazială Mănești, Dâmbovița a obținut ACREDITARE în cadrul programului ERASMUS+, cu o valabilitate de 4 ani, începând cu 1 martie 2023 (număr de referință al proiectului: 2023-1-RO01-KAI21-SCH-000125494).

În perioada 06 – 10 noiembrie 2023 a avut loc prima  mobilitate din cadrul proiectului de Acreditare Erasmus, organizată în St. Julien,  Malta.

Cadrele didactice: Plavie Georgiana – profesor pentru învățământul primar, Tincescu Ana – Maria – profesor limba engleză  și Mănăilă Elena Gabriela – profesor pentru învățământ preșcolar, au participat alături de colegi din India, Polonia, Germania, Ungaria și Spania, la cursul de formare „Boost your ICT Skills Technology in the Classroom” (1 week). Cursul a avut drept scop dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice care doresc să dezvolte metode de predare prin includerea tehnologiei în clasă, școală sau în alte medii de învățare.

În cadrul acestui curs, cadrele didactice au învățat să creeze proiectul de lecție online utilizând software-ul Pbworks în care au încărcat material didactic digital realizat folosind motorul de căutare DuckDuckgo, dicționarul/tezaur Visuwords, instrumentele online Puzzlemaker, Maze Generator, Coogle, Wheel of Names, Pearltrees, StoryJumper, Rubistar, Kahoot și platforma Miro.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂRZA, CREVEDIA: Tren plin de călători s-a defectat! Unii au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza căldurii  

Articolul Urmator

Înaintașii căzuți pe câmpul de luptă, comemorați la Poiana! A fost dezvelit monumentul eroilor

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus