Noapte
Zi
10 July 2024
1 min read

Teren sintetic de fotbal pentru copiii și tinerii comunei Bărbulețu

În această după-amiază, în prezența autorităților publice județene, a fost inaugurat terenul sintetic de fotbal pentru copiii și tinerii din comuna Bărbulețu, sat Gura Bărbulețului. Investiția a fost  finalizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, program prin care primăria s-a asociat cu Consiliul Județean Dâmbovița, aceasta din urmă susținând financiar jumătate din costurile proiectului.
“O nouă investiție finalizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.
Astăzi, la Bărbulețu, am inaugurat un teren de sport pe care, împreună cu primarul comunei, Marian Alexe, am reușit să-l punem la dispoziția copiilor din localitate.
Proiectul a avut o valoare totală de aproape 560.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița contribuind cu suma de 249.000 de lei.
Nu este singura investiție susținută de Consiliul Județean Dâmbovița. În parteneriat cu primăria Bărbulețu mai avem proiectul de modernizare a mai multor străzi, șanțuri și podețe în comună. Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 1.000.000 de lei, diferența până la 2.640.000 de lei fiind suportată de administrația locală.Consiliul Județean Dâmbovița, partenerul tuturor comunităților locale.
Astfel, Consiliul Județean Dâmbovița dovedește faptul că este partenerul tuturor comunităților locale”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJD.
“Este un obiectiv de investiții important, un proiect pe care ni l-am dorit cu toții și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în derularea lui. Vreau să precizez faptul că Programul Județean de Dezvoltare Locală este o mină de aur pentru comunitățile mici.”, a adăugat Marian Alexe, primarul comunei Bărbulețu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Articolul Urmator

LUNGULEȚU: Un minor de 9 ani a lansat apel fals la 112. A fost găsit de polițiști și sancționat

Ultimele Articole

Mergisus