Noapte
Zi
16 March 2021
1 min read

Poiana, proiect cu fonduri nerambursabile, ce vizează dezvoltarea serviciilor de educație antepreșcolară

Primăria comunei Poiana și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București derulează un proiect cu fonduri nerambursabile, ce vizează dezvoltarea serviciilor de educație antepreșcolară.

Astfel, în perioada 15 – 23 martie 2021, la sediul Primăriei Poiana se organizează sesiuni de înscriere în grupul țintă.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească antepreșcolarii, pentru înscriere, sunt următoarele: să aibă domiciliul sau reședința în comuna Poiana, vârsta între 0-2 ani și să nu fie înscriși la creșă, părinții sau tutorii să aibă domiciliul sau reședința în comuna Poiana.

Actele necesare înscrierii sunt: Carte de Identitate pentru părinți sau tutori, certificat de naștere pentru copil.

Persoană de contact: MARIAN ȘERBAN, primarul comunei Poiana, tel. 0724. 250.880 și GEANINA PĂNĂTĂU, expert grup țintă, tel. 0720. 581. 833.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: 9500 de persoane sunt pe lista de așteptare pentru vaccinararea împotriva COVID-19

Articolul Urmator

430.000 măști de protecție oferite de Arhiepiscopia Târgoviște personalului din subordine

Ultimele Articole

Go toTop