Breaking News

CORB 24 H – Challange, ultimele pregătiri înaintea startului

Noi 20, 2013

Cu mai puţin de 48 de ore înaintea startului în ultima cursă off-road oficială a anului, Corb 24 H – Challange, organizată de către Club OFF-ROAD Bucureşti (CORB 44) şi Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa”, la Târgovişte şi-au făcut apariţia primele dintre echipajele înscrise pe lista de participanţi.

Bolizii, care au captat imediat atenţia împătimiţilor sporturilor cu motor, au fost parcaţi în centrul oraşului, iar startul va fi dat vineri dimineaţa, la ora 9,30, din proximitatea Magazinului Dedeman.

Potrivit secretarului general CORB 44 – Silviu Buligioiu, traseul ales, situat în zona colinară împădurită dintre Teiş şi Pucioasa, are o lungime de 170 kilometri şi va fi parcurs de concurenţii de la clasele „standard” şi „open”.

„Este un traseu bun, iar cursa se doreşte a fi un preambul la un concurs cu durata de şapte zile, dacă se poate şi cu participare internaţională, proiectat pentru 2014”. Silviu Buligioiu a mai precizat că vor lua startul de primă mână, inclusiv campioni naţionali şi cel puţin patru echipaje din Târgovişte.

Preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte”, Andrei Plumb, a ţinut să mulţumească instituţiilor care s-au implicat în susţinerea acestei iniţiative – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeria, Poliţia. În opinia sa, Corb 24H-Challenge reprezintă o oportunitate pentru Dâmboviţa, prin care sunt promovate atracţiile, dar şi interesele judeţului.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: