Noapte
Zi
12 April 2015
1 min read

De Paști, Andrei Plumb le-a oferit copiilor defavorizați pachete cu alimente

Deoarece se apropie Sfintele Paști, sărbătoarea care ne îndeamnă pe toți să fim mai buni, mai generoși, mai apropiați de semenii noștri, Andrei Plumb s-a gândit, și de această dată, la copiii defavorizați, de la centrul de asistență socială ,, Floare de colț” din Târgoviște , și le-a adus adus în dar pachete cu alimente. Acesta a venit însoțit de colegii de la asociația pe care o conduce, ,, Împreună pentru Dâmbovița”, Laurențiu Neculaescu, vicepreședintele asociației, și Sebastian Marin, secretar general. Gestul umanitar a venit pentru a le oferi acestor copii nevoiași un strop de bucurie și mulțumire sufletească, în prag de Sfinte Sărbători Pascale. Un simplu gest, din suflet, face cât o mie de cuvinte, iar aprecierile nu se scriu pe hârtie, ci s-au văzut pe chipurile copiilor.
,,În primul rând, țin să urez, în numele Asociației Împreună pentru Dâmbovița, tuturor târgoviștenilor, dâmbovițenilor, tuturor românilor din țară și din afară, Sărbători fericite și un Paște luminat! Ca în fiecare an, sunt împreună cu colegii mei de la asociație, la fel cum obișnuim atât de Paști, de Crăciun, dar și cu alte ocazii, și am venit să le facem o bucurie acestor copii. Am oferit peste 150 de pachete. Faptul că dăruim ne împlinește sufletește. Pentru mine, cel puțin, aceasta este cea mai mare bucurie, pentru că am venit să creăm o relație cu ei. Nu comunicăm noi extraordinar de mult, dar o facem din suflet și cred că asta e cel mai important. Noi le-am dovedit că venim constant, an de an, nu doar pentru că sunt dumnealor în situația de a fi instituționalizați, ci pentru faptul că sunt niște oameni cu care chiar poți să stai de vorbă. Și, totodată, sunt niște copii, așa cum am fost cu toții”,  a declarat Andrei Plumb.
Acțiunea întreprinsă  de Andrei Plumb, prin Asociația ,, Împreună pentru Dâmbovița”, al cărei președinte este, a devenit o tradiție pentru acești copiii, care îl așteaptă mereu, cu brațele deschise.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mesajul Î.P.S. Mitropolit NIFON cu ocazia Praznicului Învierii Domnului 2015

Articolul Urmator

Andrei Plumb e tătic pentru a doua oară!!!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de