Noapte
Zi
10 November 2014
1 min read

Relansare MDI TV – prima televiziune regionala din Romania

MDI este prima televiziune regionala generalista, cu sediul in Targoviste care emite pe  toate retelele de cablu in regiunea 3Sud Muntenia (judetele Dambovita, Giurgiu,  Teleorman si Arges) iar in Prahova, Calarasi, Ilfov, Ialomita si Bucuresti prin retelele UPC
si Akta. Noua grila contine toata gama de programe : de la stiri la talk-show-uri pe teme sociale,  economice si politice, dezbateri pe teme juridice si investigatii jurnalistice la programe de  divertisment, stiri sportive, jurnale de calatorie, meteo, show-uri de cooking si emisiuni  folclorice.
Toata grila este gandita sa ofere complementaritate posturilor Tv nationale prin  concentrarea pe subiecte locale si regionale din toate zonele de interes, de la politic la  economic si de la cultural la turism si sanatate. Incepand cu data de 12 noiembrie 2014 MDITv isi va surprinde telespectatorii cu  studiouri si decoruri noi la standard de televiziune nationala, rezultat al unor investitii de  peste 1 milion de euro dar si cu o echipa tanara de profesionisti determinati sa faca din MDI  o televiziune pentru toata Romania.
Filozofia postului este de a genera bucurie in randul telespectatorilor carora MDI  doreste sa le prezinte o grila de continut diversificata si atractiva, demna de sloganul postului “ MDI – Asa cum iti place”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Liderii UNPR, PC, PSD, PLR, Partida Romilor, PPDD, PRM, uniți pentru susținerea lui Victor Ponta

Articolul Urmator

Jaf la o altă casă de pariuri din Târgoviște

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele