Noapte
Zi
16 October 2015
1 min read

Peste 300 de conducători auto, sancţionaţi pentru exces de viteză

În perioada 12-15 octombrie a.c., poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au acţionat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, conform calendarul campaniei „ SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL.
În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat trei infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 368 de sancţiuni contravenţionale, din care 318 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
De asemenea, au reţinut şi trei permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 de km/h.
Şi în acest sfârşit de săptămână, poliţiştii vor fi prezenţi în stradă, iar orice abatere de la normele rutiere va fi sancţionată cu promptitudine.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

În zilele de 16, 17 și 18 octombrie se asfaltează bdul Tudor Vladimirescu, din Târgoviște

Articolul Urmator

UNPR Ulmi, acțiune de ecologizare a comunei

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele