Noapte
Zi
20 April 2020
1 min read

O intervenție ”minunată” a pompierilor din Moreni în Sfânta Zi de Paște

În cursul serii trecute, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din municipiul Moreni.

Sosiți la fața locului, salvatorii au avut în fața ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuța era afundată (cu aproximativ 80 % din corp) într-o groapă plină cu noroi și reziduuri petroliere. Imediat s-au mobilizat și au trecut la acțiune.

 Totul s-a terminat cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din „capcana morții” și predată proprietarului. Acesta le-a mulțumit din suflet salvatorilor și le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toți să rămână fără cuvinte.

A fost o adevărată minune că vițica mai trăiește, în condițiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiții groaznice, fără apă și hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva. Și totuși,, în Sfânta zi de Paște, un trecător a văzut scena și a sunat la 112, solicitând intervenția salvatorilor de la Detașamentul de pompieri Moreni care au desăvârșit ”minunea”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pavilion pentru internarea pacienților COVID 19, amenajat la cele mai înalte standarde la Spitalul Județean Târgoviște

Articolul Urmator

Caz de coronavirus la Butimanu

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele