Noapte
Zi
27 March 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE: O nouă cale de acces în parcul Chindia, din strada Cornel Popa

Administrația locală târgovișteană a finalizat investiția care a vizat o nouă cale de acces spre parcul Chindia și Grădina Zoologică, cu intrare din strada Cornel Popa (în zona Arhiepiscopiei).
Aici, s-a amenajat și o parcare cu aproximativ 30 de locuri.
20240327_100333
20240327_100344
“Este noua parcare pe care am realizat-o pentru a asigura accesul în Parcul Chindia și la Grădina Zoo. Este vorba despre o parcare făcută chiar lângă skate park. Sunt aproximativ  30 de locuri de parcare, plus locurile pentru autobuze. Alături de parcarea de la stadion, care este mult mai mare, undeva la 300 de locuri, avem două parcări importante de natură să deservească Parcul Chindia și Grădina Zoo. Cred că este realizată această cerință pentru locurile de parcare. A fost foarte mult timp o problemă importantă, însă acum avem în două parcări peste 30 de locuri, mai adăugăm și parcarea de lângă terenurile de tenis. Putem spune că asigurăm această cerință. Noua intrare de la Parcul Chindia, de la skate park, cu acces de la strada Cornel Popa, va putea fi utilizată începând de joi, 28 martie. Se va putea ajunge foarte ușor atât în Parcul Chindia, cât și la Grădina Zoo. Eu cred că era necesar o asemenea intrare, mai ales că urmează să se încălzească vremea și va fi un aflux mare de vizitatori la cele două obiective importante pentru municipiul Târgoviște.”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Minciuni de-a râsul plânsul ale candidatului PNL la primăria Morteni! Program electoral cu proiecte pe care actualul primar le derulează

Articolul Urmator

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte trece la programul de vară 2024

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

S-a urcat băut la volan și a intrat într-un cap de pod

În această dimineață, 27 aprilie a.c., în jurul orei 05:52,

72 de șoferi dâmbovițeni amendați pentru că au nu au respectat limitările de viteză pe DN7 

*Acțiuni ale polițiștilor rutieri pentru prevenirea accidentelor de circulație și