Noapte
Zi
16 September 2013
1 min read

Cod galben

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică – COD GALBEN pentru intervalul 17 septembrie (orele 15.00 ) – 18 septembrie 2013 (ora 03.00), fenomenele vizate fiind ploi însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Atenţionarea COD GALBEN este valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa.

Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, decărcări electrice şi vor fi şi condiţii de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 20-25 l/mp şi izolat 50 l/mp. Vântul se va intensifica temporar.

Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite. Având în vedere faptul că atenţionarea meteo vizează şi fenomene de intensificări ale vântului, primarii unităţilor administrativ teritoriale vor menţine un contact permanent cu operatorii de distribuţie a energiei electrice pentru ca echipele de intervenţie să acţioneze operativ în cazul producerii de avarii la reţelele electrice.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Uşa este deschisă pentru cei care împărtăşesc proiectele Partidului Conservator”

Articolul Urmator

Dâmboviţenii au cucerit cea mai înaltă cotă a Belgiei

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați