Noapte
Zi
19 January 2014
1 min read

Preotul bisericii din curtea Spitalului Județean, tâlhărit

Două carduri bancare, documente de identitate și bani, iată ce a reușit să sustragă din altarul bisericii o femeie, în vârstă de 27 de ani, originară din Ciocănești. Proprietarul acestor bunuri era chiar preotul ce sfințește la biserica din curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Hoața a fost surpinsă de dascăl care, împreună cu cetățenii, a reușit să o prindă și să o predea organelor de ordine. Prejudiciul a fost recuperat în întregime.

Femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, pe numele acesteia fiind întocmite acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Părintele Monahismului, sărbătorit la Târgoviște

Articolul Urmator

Mulţi primari se simt nedreptăţiţi după repartizarea banilor de la Consiliul Judeţean

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus