Noapte
Zi
11 February 2014
1 min read

Acțiune cu camera mobilă la Cornățelu

În urma activităţilor derulate pentru organizarea acţiunii cu camera mobilă în comuna Cornățelu, D.P.C.E.P. Dâmboviţa a participat în data de 07.02.2014, cu implicarea factorilor locali – primar, secretar şi funcţionari ai primăriei, poliţişti de la Postul de poliţie comunal la preluarea unui număr de 19 cereri pentru eliberarea actelor de identitate, cereri care au fost deja procesate în perioada 07.-10.02.2014, actele de identitate urmând să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Cele 19 cereri pentru eliberarea actelor de identitate au fost preluate pentru următoarele motive: au fost preluate un număr de 19 de cereri, după cum urmează: la expirarea actului de identitate – 9 cereri, la împlinirea vârstei de 14 ani – 5 cereri, la pierdere – 2 cereri, la schimbare domiciliu – 2 cereri şi la deteriorare – 1 cerere.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Danil Zepişi

Articolul Urmator

Debarcare

Ultimele Articole

Mergisus