Noapte
Zi
22 February 2014
1 min read

Fuziune pe ciolan

Se face zarvă mare zilele acestea, pe seama curentului unionist alimentat de interese străine românilor şi susţinut după toate puterile de cozile de topor din PNL şi PDL. Sub paravanul unificării dreptei politice, spun alde Blaga şi mai nou neamţul Johannis, că trebuie şters cu buretele ce a fost şi încheiată o înţelegere fermă, în perspectiva fuziunii celor două partide. Adică PDL-iştii să uite cum au fost scoşi de la guvernare, cu un şut în fund, în aprilie 2007, iar liberalii să nu-şi mai amintească nici ei cât au suferit, stând pe tuşă, din pricina amicilor cu care, astăzi, sunt gata să-şi facă jurăminte eterne…

Să uite şi unii şi alţii cum s-au bălăcărit un mandat întreg, cum s-au contestat şi denigrat pe unde au apucat, inclusiv în Parlamentul European. Şi nu ar fi o mare problemă că aceşti cameleoni politici s-ar putea înţelege, dar românii trebuie să înţeleagă, pentru binele lor, că toată tărăşenia nu înseamnă altceva decât o înhăitare pentru ciolan. PNL şi PDL nu vor ajunge la o alianţă din motive măcar tangenţiale doctrinelor politice. Demersul fripturiştilor a venit din teama de PSD, din frica de a nu pierde pe toată linia, după ce s-au făcut de râs cu scorurile liliputane, pe care abia au reuşit să le încropească cu două săptămâni în urmă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Lui Boriga i-a (re)venit cheful de joacă

Articolul Urmator

Boriga şi Budoiu deschid lista primarilor înscrişi în FMP

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

“Muncitoarea” din partid a înfrânt!

Mare demisie mare! O țănțică, pe care partidul a făcut-o,

Adrian Țuțuianu a închis cercul roșu

Și pentru că obiectivitatea și mai ales datoria față de