Noapte
Zi
31 March 2014
1 min read

Drumuri mai bune la Tătărani, Comişani, Corneşti şi Potlogi

Cetăţenii din încă patru comune ale judeţului- Tătărani, Comişani, Corneşti şi Potlogi, se bucură de rezultatele acordurilor de asociere dintre consiliile locale şi Consiliul Judeţean, în vederea modernizării unor drumuri de interes local. Pentru lucrările de modernizare de la Tătărani a fost alocată anul acesta suma de 900000 lei, din care 500000 de la bugetul local, bani suficienţi pentru asfaltarea unor străzi în lungime de 2,3 km.

La Comişani a fost asfaltat drumul de legătură între DN 71 şi DJ 711, două dintre cele mai importante artere rutiere ale judeţului iar în comuna Corneşti, în urma asocierii vor fi modernizaţi 4,3 km de drumuri locale.

O investiţie mare, cu o valoare de 4,7 milioane de lei se deruleazăla sudul judeţului. Este vorba de asfaltarea drumului care face legătura între DN 7 şi Potlogi, trecând prin satul Pitaru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au stins luminile seara, ca să le uite aprinse a doua zi !

Articolul Urmator

Legumicultorii aşteaptă un sprijin mai consistent din partea statului

Ultimele Articole

Mergisus