Noapte
Zi
9 March 2014
1 min read

Lucrări efectuate la infrastructura rutieră a judeţului în perioada 10– 16 martie 2014

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 10 – 16 martie 2014, va efectua prin SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA(LDP) activităţi ce urmăresc asigurarea viabilităţii drumurilor judeţene, acolo unde este cazul.

NOTĂ: ATENŢIE! BULETIN RUTIER

Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.

Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări: DJ 720 A Răţoaia – Mărceşti, DJ 503 limită judeţ Teleorman – Şelaru; Fierbinţi – limită judeţ Argeş, DJ 711 A Serdanu – Potlogi, DJ 701 Pasaj Autostradă – Corbii Mari, DJ 721A DN7-Sperieţeni, DJ 659 limită judeţ Argeş – Şelaru, DJ 701B Ciocăneşti – Crevedia.

Facem următoarele recomandări pentru participanţii la trafic: Se va circula cu autoturisme verificate tehnic şi echipate corespunzător pentru sezonul rece. Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile. În zonele în care se execută activităţi specifice de iarnă dacă este cazul ,se va circula cu atenţie sporită şi se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi totodată indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei. Transportul de marfă şi călători se va efectua cu autovehicule verificate tehnic şi echipate corespunzător pentru sezonul rece. Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren echipate cu anvelope de iarnă şi dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie. Recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat şi unde există posibilitatea de dislocare a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4;

km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.

– Drumul asfaltat de pe malul stâng al lacului Bolboci, aflat în proprietatea ROMSILVA, este închis circulaţiei publice.

– Se va circula de asemenea cu atenţie pe sectorul pietruit de pe malul drept al lacului Bolboci, pentru evitarea producerii unor accidente grave de circulaţie din cauza lunecuşului, poleiului şi a unor zone afectate de alunecări de teren.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cazul şi şantajul ?!

Articolul Urmator

AVEM, ÎN CONTINUARE, COD GALBEN

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a judeţului în perioada 05 – 09.05.2014

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în

Lucrările efectuate la infrastructura rutieră a judeţului în perioada 28.04.2014 – 02.05.2014

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în