Noapte
Zi
28 April 2014
1 min read

Dâmbovițeni la Festivalul ”Zile de Teatru ale Românilor din Voivodina”( Serbia )

Viorica și Victor Mihalache instruiesc trupa din Torac

 

Încă din luna ianuarie a acestui an, Viorica și Victor Mihalache au descins din nou în Torac, în Provincia Autonomă Voivodina ( Republica Serbia ), de această dată cu un nou proiect. După ce anul trecut au înființat în această localitate grupul ”Junior Celebrity”, cu care au realizat două spectacole mari și au obținut laurii mai multor festivaluri din Serbia și România, soții Mihalache au propus acum un spectacol de teatru cu adulți și copii. În timp ce Victor Mihalache a scris scenariul spectacolului ”Copiii Pământului” ( care reflectă realități concrete ale Voivodinei ), Viorica s-a ocupat de casting și de pregătirea trupei. Din luna februarie au început repetițiile, iar spectacolul a fost înscris la cea de-a 42-a ediție a Festivalului ”Zile de Teatru ale Românilor din P.A. Voivodina”, organizat de Uniunea Teatrelor de Amatori ale Românilor din Voivodina / Serbia.

Pe 2 mai va avea loc marea premieră a acestui spectacol, în sala Casei de Cultură din Torac și – concomitent – participarea în festival. Acesta se va încheia pe 4 mai, la Vârșeț, cu Gala de Premiere. Modalitatea de desfășurare a festivalului este una inedită, juriul mergând în fiecare dintre cele șase localități înscrise în concurs și urmărind acolo spectacolele.

Spectacolul ”Copiii Pământului” este realizat în colaborare de Asociația pentru Cultură și Artă Românească ”Vichentie Petrovici Bocăluț”, Grupul ”Junior Celebrity” ( ambele din Torac ) și Teatrul ”Junior” din Târgoviște, cu sprijinul Consiliului Național al Minorității Naționale Române din Republica Serbia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

1 Mai, sărbătorit de…Ziua Copilului

Articolul Urmator

Membrii Comisiei Juridice a Camerei, îngăduitori cu Florin Popescu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Viorica și Victor Mihalache au fost premiați pentru spectacolul ”Copiii Pământului”, pus în scenă la Torac

     Duminică, 4 mai, pe scena Teatrului ”Sterija” din

Succes dâmbovițean în Serbia

Componenții Grupului Național ”Clubul Victorioșilor” și cei ai Trupei “Junior