Noapte
Zi
3 April 2014
1 min read

La Răcari a fost amenjat un nou loc de joacă

Începând din această lună, cei peste 30 de copii de la Grădiniţa din Ghergani, au la dispoziţie un loc de joacă plăcut, într-un mediu sigur.

Lucrările de amenajare a spaţiului de joacă au constat în montarea jucăriilor de exterior: complex de joacă, tobogan, balansoar etc. Totodată, s-au executat şi alte lucrări de înfrumusețare, cu scopul de a crea un spaţiu plăcut pentru cei mici. Angajații firmei Cargill au contribuit prin intermediul orelor de voluntariat la finalizarea acestor lucrări. Aceștia au plantat flori, tuia și alți arbuști, pentru ca toți cei peste 30 de copii ai Grădiniței să se bucure de un loc plăcut și modern. De asemenea, în rândul prichindeilor a fost mare bucurie și pentru cadourile frumoase primite din partea organizatorilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

JANDARMERIA ROMÂNĂ 164 ANI DE EXISTENŢĂ

Articolul Urmator

16.328 Șomeri în Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

RĂCARI: Mâine, se întrerupe apa potabilă pentru igienizarea rezervorului

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează că se va întrerupe furnizarea

Compania de Apă Dâmbovița, nepăsătoare față de locuitorii orașului Răcari

În cadrul unei conferințe de presă, primarul orașului Răcari a