Noapte
Zi
22 May 2014
1 min read

Respect şi sprijin pentru semenii care n-au avut până acum un cămin

Din dorinţa de a ajuta cât mai mult persoanele cu care soarta n-a fost prea darnică, oameni care n-au ştiut până acum ce înseamnă căldura unui cămin, Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, a vizitat locuinţele protejate care oferă servicii sociale rezidenţiale, respectiv găzduire de tip familial în sistem protejat, de la Gura–Ocniţei şi Pucioasa. Rovana Plumb a urmărit stadiul şi calitatea lucrărilor de reabilitare la trei locuinţe protejate, s-a interesat despre problemele beneficiarilor şi cum poate să îi ajute.

“Eu consider că PSD este singura formaţiune care a fost întotdeauna alături de cei care sunt în nevoi, şi care s-a bazat  în toate deciziile pe care le-a luat pe principiul solidarităţii. De aceea cred că rolul social al statului este unul deosebit de important iar domeniul asistenţei sociale, pentru noi, ca familie politică, reprezintă o prioritate.”- a declarat ministrul Muncii cu prilejul acestei vizite.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Boriga pierde mandatul de primar

Articolul Urmator

Debandadă la PDL – a mai dezertat un lot de primari

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Ministrul Rovana Plumb a dat startul întâlnirilor privind simplificarea accesării fondurilor europene

Vineri, 12 mai a.c., Rovana Plumb, Ministrul Delegat pentru Fonduri

TÂRGOVIȘTE: A fost inaugurat primul Club al Pensionarilor!

Marți, 06 decembrie a.c., primul Club al Pensionarilor din municipiul