Noapte
Zi
21 June 2014
1 min read

Cristian Stan, premiu de consolare la Primăria Târgovişte

Oficial, de azi, în urma unei sedinţe a Consiliului Local Municipal, Ciprian Prisăcaru a preluat atribuţiile de primar al Târgoviştei, iar Cristi Stan a primit, ca premiu de consolare, probabil pentru rezultatele ” deosebite” la alegerile europarlamentare, în executiv, funcţia de viceprimar. Ştim cu toţii că acesta tânjeşte după funcţia de primar în persoană, dar trebuie să se mulţumească şi cu acest vis pe jumătate îndeplinit.

Ca la teatru, rolurile de subordonare se inversează şi Gabriel Boriga devine, astfel, din primar, consilierul personal al lui Ciprian Prisăcaru, cu, cităm ,, acelaşi birou, acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer.’’Deci, lupul se schimbă, dar năravul ba. ,, O să fim împreună în aceeaşi echipă, o să ducem la bun sfârşit proiectele, aşa cum am promis târgoviştenilor. Târgoviştea are nevoie ca la jumătatea anului 2016 să aibă baza de agrement încheiată, PID-urile încheiate, şi centura Municipiului încheiată. Vă asigur că toate aceste trei mari proiecte, a căror valoare însumează 70 de milioane de euro, vor fi încheiate de aceeşi echipă.Vom face o treabă bună cu domnii Prisăcaru, Cioacă, Ţuţuianu, Stan.’’a declarat Gabriel Boriga la o întrunire neoficială cu presa, ca între prieteni, în ziua serbării datei de naştere. Momentul festiv i-a fost cam umbrit de retrogadarea fix anunţată şi uneltită în prejma unui asemenea eveniment, dar Boriga a afişat permanent optimismul care îl caracterizeaă.

La celălalt pol opus, dupa ce l-a contestat mult timp pe Boriga, preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, se făleşte cu o asemenea performanţă din partea partidului şi a reprezentantului său, Ciprian Prisăcaru. Ce performanța?! Adică acum e bine ca Prisacaru sa fie seful lui Boriga. ,,Este o dovadă de responsabilitate politică faptul că nu s-a prelungit criza de laTârgovişte. Avem nevoie de o administraţie care să aibă stabilitate, continuitate şi linişte, pentru că drumul către modernizarea Târgoviştei este abia la jumătate, iar proiectele începute trebuie să meargă mai departe. Viceprimarul Ciprian Prisăcaru a fost nu numai alegerea firească a colegilor săi, dar şi soluţia de care are nevoie Târgoviştea, pentru că are experienţa şi energia necesare să asigure un mandat interimar conform aşteptărilor funcţiei”, a precizat liderul judeţean PDL.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Zona Titu ia calea cea bună a modernizării

Articolul Urmator

Prefectul Victor Sanda: Nici macar juristul Boriga nu este deasupra legii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

TÂRGOVIȘTE: Surprize, spectacole, ateliere de creație și Paradă, pentru toți copiii, de 1 Iunie! PROGRAMUL EVENIMENTELOR!

Și în acest an, administrația locală a municipiului Târgoviște  apregătit

TÂRGOVIȘTE: Peste 10 milioane de lei se investesc în modernizarea Școlii Nr.9

Peste 10 milioane de lei va investi administrația locală târgovișteană