Noapte
Zi
6 July 2014
1 min read

Acţiuni ilegale cu cereale şi produse de panificaţie

La data de 04 iulie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii operaţiunilor cu produse cerealiere şi de panificaţie, ocazie cu care au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, a căror valoare totală se ridică la 6000 de lei.
De asemenea, poliţiştii dâmboviţeni au confiscat 950 de kilograme de tărâţe şi 500 de kilograme de cereale deţinute în vederea comercializării fără documente legale.
La acţiune au participat şi reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă  şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cei de la Compania de Apă l-au scos din pepeni şi pe Adrian Ţuţuianu!

Articolul Urmator

Rezultatele Bac-ului, sesiunea 2014, judeţul Dâmboviţa

Ultimele Articole

Mergisus