Noapte
Zi
4 July 2014
1 min read

Cei de la Compania de Apă l-au scos din pepeni şi pe Adrian Ţuţuianu!

Nemulţumit de întârzierile mari la execuţia contractelor de lucrări, Adrian Ţuţuianu a criticat conducerea Companiei de Apă, reproşurile publice îmbrăcând o plajă mai largă de aspecte. Pe lângă întârzierile la aproape jumătate din cele zece contracte începute şi finanţate prin POS Mediu, preşedintele CJ Dâmboviţa a reproşat şefilor Companiei că stau în umbra birourilor în loc să meargă pe teren, să supravegheze şi să monitorizeze activitatea constructorilor. Acesta a vorbit şi despre întârzieri la efectuarea decontărilor şi a declarat că deţine informaţii privind calitatea necorespunzătoare a unor lucrări sau că nu se fac schimbari de soluţii conform procedurilor.

 

Ţuţuianu vrea ca opt din cele zece contracte să fie finalizate până în octombrie, sau cel târziu în noiembrie, în condiţiile în care contractul de la Titu abia a fost relicitat.

 

Situaţia se complică şi mai mult, având în vedere că urmează o perioadă de monitorizare atentă, în vedrea informării ministerelor Mediului şi Fondurilor Europene. Mircea Constantin, directorul interimar, a recunoscut că există riscul real ca, după 3-4 luni de monitorizare, să fie închise contractele la nivelul realizat.

 

Critici au fost şi vizavi de întârzierile la procedurile de achiziţii pentru proiectele noi, care ar putea primi finanţare în urma economiilor redistribuirii unor fonduri din POS Mediu. În aproape două luni de zile a fost scos la licitaţie un singur proiect din 17.

 

 

 

 

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ADI Salubritate – unii cu negocierile, alţii cu banii

Articolul Urmator

Acţiuni ilegale cu cereale şi produse de panificaţie

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Țuțuianu se victimizează
Vrea să își ia umbrelă să nu îl bată soarele în cap

Faptul că totul se întoarce ca un bumerng împotriva oricui

Președintele CJD, Alexandru Oprea, “greu de ucis”?! (VIDEO)

În cadrul unei conferințe de presă a cărei temă principală