Noapte
Zi
9 July 2014
1 min read

Aninoasa- trei zile fără apă potabilă

     Compania de Apă a oprit alimentarea comunei Aninoasa, pentru racordarea tronsonului de conductă construit pe pasarela peste calea ferată şi care va înlocui conducta veche, aflată chipurile la originea infestării apei cu fecale, cu trei luni în urmă.

     Trecând peste afirmaţia aberantă din comunicatul de presă al CADT, care face trimitere la o conductă veche “suspectată că a provocat contaminarea apei”, surprinde ipocrizia cu care şefii companiei îşi etalează grija pentru sănătatea consumatorilor, nu însă şi eficienţa. Altfel nu s-ar mocăi timp de trei zile, pentru a fi siguri că nu mai fac vreo prostie.

     Pentru că tot am vorbit despre ineficienţă şi ipocrizie, le reamintim că staţia de repompare din Moreni a fost pornită de două luni şi tot nu este apă în cartierul Schela Mare. Fapt demn de perioada comunistă, când raportările fanteziste erau la mare preţ.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

În iunie 2014, amenzi usturătoare pentru munca nedeclarata

Articolul Urmator

Consiliere juridică gratuită pentru cetăţeni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

ANINOASA:  Peste 15 milioane de euro, bani investiți în proiecte implementate sau în curs de realizare

În cei aproximativ patru ani de mandat, primarul Vlăduț Niculae

Trei tineri din Glodeni au furat 3340 lei dintr-o sală de jocuri

În cursul zilei de joi, de 18 noiembrie a.c., poliţiştii