Noapte
Zi
25 July 2014
1 min read

Organizare bună, rezultate mediocre

Într-un raport prezentat Prefecturii Dâmboviţa, inspectorul şcolar general Luminiţa Preda a punctat condiţiile bune de desfăşurare şi organizarea fără cusur a probelor la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, dar şi buna colaborare, pe toată perioada, cu inspectoratele de poliţie şi de jandarmi.

 Iar dacă organizatorii şi-au făcut datoria, nu acelaşi lucru se poate spune despre elevii şi liceenii absolvenţi. La Evaluarea Naţională promovabilitatea a fost de 64,39 % după contestaţii iar la Bacalaureat sub 50%.

După soluţionarea contestaţiilor au promovat examenul de Bacalaureat 59,44 % dintre participanţii din seria curentă şi numai 21,6 % dintre participanţii din seriile anterioare.

Prin prisma acestor rezultate, învăţământul dâmboviţean se situează undeva spre mijlocul clasamentului, în plutonul mediocrităţii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pagube uriaşe pentru fermierii dâmboviţeni

Articolul Urmator

Produsele cerealiere şi de panificaţie, verificate de poliţiştii dâmboviţeni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Luminița Preda: Consiliul Județean trebuia să anunțe vizita ministrului Pricopie

Nu în fiecare zi păşeşte pragul judeţului nostru o personalitate

Grădiniţă nouă la Cazaci

În satul Cazaci- comuna Nucet, a fost inaugurată grădiniţa nouă,