Noapte
Zi
30 July 2014
1 min read

Pârgaru renunţă la PNL şi trece la PLR

Deputatul de Târgoviște, Ion Pârgaru, a anunțat că demisionează din Partidul Național Liberal și se înscrie în Partidul  Liberal Reformator, al lui Călin Popescu Tăriceanu, lansat la începutul lunii iulie, ca şi continuator al tradiţiilor istorice din ţara noastră şi membru al familiei europene liberale. Contactat telefonic, deputatul a negat existenţa unor neînţelegeri cu preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, sau cu cei de pe plan local, spunând cu diplomaţie că a fost o opţiune personală.
,, Nu au fost nici un fel de neînţelegeri cu Volintiru sau cu cei de la judeţ. Condiţiile de la centru au fost net favorabile. Eu sunt un tehnocrat diplomat şi, la bază, profesor universitar doctor. Dacă nu avem un program pe interes naţional, nu avem interese politice. Dacă nu avem susţinere economică, nu putem face politică pe burta goală. Eu sunt pentru binele ţării, nu pentru interes. Nu sunt vorbe mari, ci adevărate. E opţiunea mea şi nu îmi încalc principiile. Nu am intrat în divergenţă de opinii cu cineva, nu are nimeni de ce să mă convingă să rămân.” Întrebat fiind de susţinerea politică personală la prezidenţiale, Pârgaru a răspuns clar că optează pentru Călin Popescu Tăriceanu, dar e în faza incipientă, pentru că partidul trebuie să-şi consolideze statutul şi deocamdată nu s-a pus problema unei fuziuni, care să dea un candidat comun de dreapta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mobilizarea UNPR: succese şi sancţiuni politice

Articolul Urmator

Ce părere are UNPR despre alianţa PNL-PDL?

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidatură pentru Consiliul Județean și consilieri județeni

În acestă după amiază, reprezentanții Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița

PNL Dâmbovița, lansarea candidaților pentru primăria Târgoviște și CJD

În acestă dupa-amiază, liberalii dâmbovițeni au organizat evenimentul de lansare