Noapte
Zi
31 July 2014
1 min read

Ping pong, în politică: Volintiru îi dă replica lui Ţuţuianu

În conferinţa de presă din 31iulie a.c., preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, acuzat de Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa, că s-ar da de partea PSD-ului, ,, scrijelind cu unghiile pe la uşile sediului central”, i-a dat nonşalant şi cu tâlc replica liderului: ,, Nu plec de la PNL, pe baza oracolului lui Ţuţuianu, micul avocat de provincie. Eu merg la PSD, când el primeşte mandat de 30 de zile. Şi merg la PSD Dâmboviţa. E o chestiune de IQ aici.”. Totul se petrece pe fondul acuzaţiilor între partide şi lideri locali că unii sau alţii ar abdica şi ar migra de la un partid la altul, pe baza intereselor şi a neînţelegerilor.
Întrebat fiind de fuziunea în teritoriu a Marelui PNL ,nou-validat, Volintiru a declarat că, din punct de vedere juridic, partidul devine funcţional după ce ies actele de la tribunal, iar acum se merge pe fifty-fifty cu PDL-ul, unu la unu ,, Există riscul să ne trezim cu partidul înregistrat la tribunal, înainte de prezidenţiale, şi Alianţa Creştin-Liberală să nu aibă candidat. S-a convenit că structurile în teritoriu sunt unu la unuâ, deci, dacă PDL-ul are trei prim vicepreşedinţi, PNL va avea tot atâţia. Dacă PDL va avea 18 vicepreşedinţi, şi noi la fel. Avem oameni pentru aceste funcţii, dar nu îi nominalizăm, până nu definitivăm schema”a spus Volintiru.
Cum se va proceda la comun pentru prezidenţiale? Pentru că la alianţă nouă, vin strategii şi idei noi de luptă. Nu mai e ca pe cont propriu. Tot Mihail Volintiru ne lămureşte: ,,Mergem pe echipe de campanie în teritoriu. Nu vor fi unul sau doi lideri de campanie. Campania electorală va fi condusă de o echipă mixtă cinci plus cinci, sau şapte plus şapte, după părerea mea.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Câte locuri ocupate la Universitatea ,, Valahia” și câte rămase pentru sesiunea din toamnă?

Articolul Urmator

Pârgaru pleacă de la PNL, Horga rămâne pe poziţii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

PNL ATAC LA BAIONETĂ!
Compania de Apă întinsă ca o bucată de slănină de câinii politici!

În decursul timpului, nu de puține ori, s-au semnalat gravele

Gabriel Grozavu: “Țuțuianu vine din noroi”

Pentru că s-au săturat, după cum  susțin, PNL-iștii și-au explicat gestul