Noapte
Zi
25 August 2014
1 min read

PSD, pregătit pentru a da startul celei mai importante competiţii electorale din ultimii zece ani

De zece ani, de când este preşedinte Traian Băsescu, nu s-a mai făcut atâta rumoare şi nu a fost atâta entuziasm ca în perioada pre-electorală 2014. Organizaţia PSD Dâmboviţa este consolidată la maxim şi oferă tot ce poate mai bun pentru ca Victor Ponta să fie ales preşedintele României. Aceasta ne-a declarat preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan. Deja s-a dat startul conferinţelor extraordinare în teritoriu. Sâmbătă, 23 august a.c., a avut loc o Conferinţa Extraordinară a PSD Târgovişte, la Casa Tineretului, cu participarea a aproximativ 400 de persoane. A fost aprobat raportul de activitate şi s-a întocmit programul, în vederea pre-campaniei şi campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. De asemenea, au fost desemnaţi delegaţi, care să participe la Conferinţa Extraordinară a PSD Dâmboviţa, care va avea loc la Sala Sporturilor.
Aşadar, urmează numărătoare inversă şi bătălia aprigă electorală pentru cea mai mare miză şi cea mai înaltă funcţie în stat. Vom vedea cărei culori politice îi va aparţine câştigătorul, cine este cel mai competent şi mai popular printre români, pe 16 noiembrie a.c.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

De dragul lecturii, biblioteca publică ţine pasul cu noile tehnologii şi trenduri

Articolul Urmator

A cui va fi Târgoviştea?

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele