Noapte
Zi
5 September 2014
1 min read

Vicepremierul Liviu Dragnea sprijină judeţul Dâmboviţa

Vicepremierul Liviu Dragnea a avut o vizită oficială la Târgovişe, pentru acordarea unor microbuze şcolare şi semnarea unor contracte de dezvoltare rurală.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost prezent la Târgovişte, vineri, 5 septembrie, pentru a preda 12 microbuze şcolare către primarii din judeţul Dâmboviţa, dar şi pentru semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizând ,,Programul naţional de dezvoltare rurală”, finanţat din fonduri europene.  Localităţile beneficiare de mijloc de trasport au fost: Bărbulețu, Buciumeni, Bucșani, Cornățelu, Dragomirești, Lucieni, Nucet, Ocnița, Răscăeți, Tătărani, Vișina și Vișinești, primarii urmând să angajeze şoferi din bugetul local. Anul acesta, prin semnarea la Consiliul Judeţean Dâmboviţa de contracte pe obiective de interes judeţean sau local: apă, canal, drumuri, pe pe OG 28/2013, s-a primit de la Guvern suma de cca 340 de miliarde de lei vechi, o sumă care asigură rezolvarea problemelor din judeţ. ,, Astăzi am venit în Dâmboviţa pentru a înmâna cheile la încă 12 microbuze propuse în plus faţă de cele cinci care au foat înmânate în faţa Guvernului, în prima tranşă de 100, atunci când au ieşit pe linia de fabricaţie. De asemenea, astăzi vom semna două contracte de reabilitare de şcoli, din cele opt, care vor fi semnate în zilele următoare: Şcoala de la Gura Şuţii şi Grupul Agricol din Voineşti. De asemenea, pentru Dâmboviţa sunt nouă cămine culturale în diverse stadii: cinci, care sunt deja în procedura de achiziţii, în septembrie acum urmeză să se semneze contractele de execuţie( localităţile: Bezdead, Cândeşti, Comişani, Valea Mare), alte două în procedură de promovare( Brezoaele, Malu cu Flori) şi încă două, cu indicatori tehnici de promovare( Pietroşiţa şi Tătărani). De asemenea, se finalizează în noiembrie a.c. sala de sport de la Brezoaele şi sunt două în achiziţie la Găeşti şi Moreni. Semnăm, astăzi, la Târgovişte, 31 de contracte pentru 31 de obiective de investiţii în acest judeţ, dintre care 11 sunt de la Consiliul Judeţean şi se referă la drumuri judeţene, şi 20 în celelalte localităţi din judeţ. Am rugămintea către primari, către preşedintele Consiliului judeţean şi prefect, să urmăriţi calitatea lucrărilor şi să respectaţi termenele de execuţie. Vă avertizez că vom trimite controale periodice. Vorbim de bani publici, care trebuie cheltuiţi aşa cum se scrie în documentaţia de proiectare.Termenul finalizării este de luna noiembrie anul viitor, timp mai mult decât suficient pentru execuţie”, a declarat vicepremierul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Udrea vine la Târgovişte să fure startul

Articolul Urmator

Liviu Dragnea: “Suspendarea lui Traian Băsescu se poate lua în calcul oricând”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați