Noapte
Zi
21 February 2015
1 min read

213 sancțiuni contravenționale pentru excesul de viteză

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii rutieri, în colaborare cu structurile de ordine publică, au acţionat pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. Au fost folosite autospecialele dotate cu aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehicule, amplasate în sistem „cascadă”. Prin prezenţa în stradă a poliţiştilor s-a urmărit şi asigurarea fluenţei traficului rutier. Astfel, au fost constatate 3 infracţiuni şi aplicate 315 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 50 000 lei. 213 de conducători auto au fost depistaţi în timp ce conduceau cu viteză excesivă, iar unul sub influenţa băuturilor alcoolice. Ca şi măsură complementară, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere, dintre care două pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h. Pe tot parcursul acestui weekend, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi în stradă, în vederea depistării şi tragerii la răspundere a şoferilor care încalcă regulile rutiere.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Jale mare în primărie:Gaşca lui Boriga îşi face bagajele

Articolul Urmator

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele