Noapte
Zi
6 February 2015
1 min read

Adrian Rădulescu,declaraţie şoc:”Partidul trebuie să se descurce fără cei doi părinţi adoptivi“

       Congresul PMP a fost devansat cu aproape o lună şi jumătate,urmând să se desfăşoare duminică,la Palatul Parlamentului.Eugen Tomac este singurul candidat la funcţia de preşedinte iar Adrian Rădulescu aspiră la una dintre funcţiile de vicepreşedinte.În acest context,liderul PMP Dâmboviţa a declarat că schimbarea calendarului a avut loc la cererea Elenei Udrea,care ar fi ştiut cam ce o aşteaptă.

       Referitor la situaţia fostului lider al partidului,Rădulescu nu a făcut prea multe comentarii-“Dumneaei este implicată,nu partidul “-şi a declarat că Udrea nu i-a mai răspuns la telefon. Adrian Rădulescu a dezminţit informaţiile şi acuzaţiile la adresa sa,prezentate pe un post naţional de televiziune,susţinând că nu este nimic adevărat si a mai exprimat opinia că “partidul trebuie să se descurce şi fără cei doi părinţi adoptivi “-cu trimitere clară la Elena Udrea şi Traian Băsescu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Georgică Dumitru şi Ionuţ Săvoiu, dezbateri privind cooperarea între operatorii economici dâmbovițeni

Articolul Urmator

Un singur parlamentar din opoziţie este interesat de soarta judeţului?

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de