Breaking News

Cornel Dinu, numit cetățean de onoare al Municipiului Târgoviște! Declarații emoționante!

Sep 09, 2015
Cornel Dinu a primit, oficial, din partea Primăriei Târgoviște, titlul de cetățean de onoare al Municipiului Târgoviște. Momentul a făcut parte din sedința festivă a Consiliului Local, care s-a desfășurat la Curtea Domnească.
Acesta s-a declarat un produs al tradiției Târgoviște, unde s-a format ca intelectual și om de sport. A ținut, cu deosebită considerație, să le mulțumească autorităților și consilierilor locali, pentru că s-au gândit la el și i-a îndemnat pe aceștia să încerce să refacă Târgoviștea de altădată, care era un oraș productiv, pe lângă istoria lui extraordinară.
“Sunt un produs din toate punctele de vedere al Târgoviștei și al tradiției sale. Aici, în Târgoviște, pot să spun că m-am creat atât ca om, ca intelectual, ca patriot, cât și în ceea ce înseamnă cariera sportivă. Adevărata cultură am prins-o în Liceul Ienăchiță Văcărescu și am urmat cu sfințenie testametul liceului, acela de a continua să fac cinste culturii și istoriei românești. Mi-ați făcut o mare cinste prin acest titlu. Poate este cea mai frumoasă zi din viața mea și cea mai expresivă. Le multumesc autorităților și consilierilor locali că s-au gândit la mine și îi rog să refacă, dacă pot, Târgoviștea de altădată, care era un oraș productiv, pe lângă istoria lui extraordinară”, a declarat Cornel Dinu. (Nicoleta Sima)
Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,