Noapte
Zi
22 February 2015
1 min read

Nu “suferă” nici teatrul, nici sportul

În doi timpi şi trei mişcări, cu un amendament mai de Doamne’ ajută şi un altul ca să fie, bugetul a fost votat, luni după-amiază, în unanimitate. Cu alte cuvinte, proiectul disecat mai bine de trei ore cu tot circul de rigoare, nu a fost chiar atât de prost întocmit şi imposibil de votat, cum susţinea plin de aplomb, pe atunci numai viceprimar, dl. Cristi Stan.S-ar fi putut şi mai rău…

Revenind la modificările aduse, se vede cu ochiul liber că nimeni nu suferă prea tare în urma reducerii cumulate a cheltuielilor pe capitole cu 4,2 milioane lei, o sumă totuşi considerabilă.

La capitolul ordine publică, bugetul a fost redus cu 450.000 lei. Este vorba, pe înţelesul tuturor, de poliţia locală, care nu mai primeşte decât un sfert din suma solicitată pentru achiziţia unor mijloace de transport. Asta şi ca urmare a aroganţei şi bădărăniei cu care directorul Gheorghe Dinu s-a mahalagit în Consiliul Local. Suferă însă Dinu cu ceva? Nu, se plimbă tot cu Fordul nou din dotare! Vor mai trebui să aştepte domnii poliţişti noile Loganuri, pizmuindu-şi şi mai tare şeful prost de gură.

Nici la clubul sportiv nu este jale mare,exceptându-i pe cei cărora li se clatină scaunele.. Au fost tăiate 15 miliarde dar au mai rămas câteva zeci de învârtit. Va mai  pica ceva la rectificare şi totul va fi în regulă, fără să rămână careva din gaşcă cu ochii-n soare. Că doar sunt nişte firme care trebuie să “lucreze”.

Şi am ajuns la vaca cea mai lăptoasă, comparabilă la capitolul “muls” chiar cu vestita Companie de Apă. Nu s-a atins nimeni de banii care pot fi sifonaţi fără bătăi şi mai ales  fără dureri de cap ulterioare din bugetul tetrului. Şi fără pod rulant,tot a mai rămas un purcoi de bani, să satisfacă lăcomia, pardon, setea unora de cultură.Atâta doar că se va schimba un pic regia,nu însă neapărat pe Bulevardul Castanilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Abonament

Articolul Urmator

Acțiuni de week-end ale ISU Dâmbovița

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

“Muncitoarea” din partid a înfrânt!

Mare demisie mare! O țănțică, pe care partidul a făcut-o,

Adrian Țuțuianu a închis cercul roșu

Și pentru că obiectivitatea și mai ales datoria față de