Noapte
Zi
18 February 2015
1 min read

Târgovişte-strategie de dezvoltare cu efect…întârziat

Nici la data actuală,adică în februarie 2015,nu există o strategie de dezvoltare a municipiului Târgovişte pentru perioada,atenţie,2014-2020.Din câte a spus Gabriel Cioacă, (încă)administrator public al municipiului,ar fi în curs de derulare procedurile de contractare pentru realizarea strategiei,document ce va fi gata cel mai devreme în august-septembrie.Pe şleau,Târgoviştea pierde startul şi va intra cu şanse mai mici în cursa pentru accesarea altor fonduri europene.Pentru că aşa e la noi la primărie:strategia care ar fi trebuit implementată începând din 2014,abia dacă va fi bătută-n cuie până în …2016!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Adrian Ţuţuianu: Al treilea viceprimar nu va fi Eugen Pătraşcu

Articolul Urmator

Richard al III-lea, pus în scenă ca la el acasă

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele