Noapte
Zi
18 March 2015
1 min read

CLM Târgovişte a votat în unanimitate extinderea Creşei nr.8!

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit ieri, 17 martie a.c.,  în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi a fost un singur punct, şi anume aprobarea proiectului de hotărâre privind modificarea și completarea hotărârii Consiliului Local referitoare la studiul de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul “Extindere și amenajare creșă în zona Grădiniței nr. 8 Târgoviște”. Şedinţa a fost prezidată de consilierul PSD, Cătălin Rădulescu, şi au participat la vot 12 consilieri muncipali din totalul de 21. Marcela Iordache, directorul adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială, din cadrul primăriei Târgovişte, a prezentat proiectul cu privire la această investiţie. Este vorba despre extinderea Creşei nr.8, unde se vor mai construi două săli de clasă şi anexele necesare funcţionării unităţii şcolare în condiţii optime.
Proiectul a fost votat în unanimitate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Amenzi pentru cei ce parchează pe spațiile verzi

Articolul Urmator

Exclusiv studenți! Proiect în vederea integrării pe piața muncii!

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele