Noapte
Zi
1 March 2015
1 min read

Jandarmii montani au sprijinit doi turiști aflați în dificultate, în zona Scropoasa

Astăzi, 1 martie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Zănoaga au intervenit în zona Scropoasa din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.
Turiștii au plecat cu autoturismul din Bucureşti și intenționau să ajungă la Bolboci. La un moment dat, în zona Scropoasa nu au mai putut continua deplasarea, din cauza stratului de zăpadă depus pe drumul principal.
În urma acțiunii jandarmilor montani, cei doi turiști, un bărbat şi o femeie din Municipiul Bucureşti au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul și au fost însoțiți în condiții de siguranță până în zona Cabana Roşie, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primarii dâmbovițeni, față în față cu reprezentanții Ministerului Agriculturii

Articolul Urmator

DEMNITATE

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele