Noapte
Zi
3 March 2015
1 min read

Poliția din Dâmbovița merge pe prevenție! Au fost adoptate trei programe în acest sens!

Astăzi, 03 martie a.c, la sediul Centrului de Prevenire a Criminalităţii, a avut loc o conferinţă de presă, în cadrul căreia s-au lansat trei proiecte de prevenire a criminalităţii, la nivel judeţean. Este vorba despre programul de prevenire şi combatere a  delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, programul de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și cel de prevenire a infracțiunilor de lovire sau alte violențe. Acestea au fost adoptate ca o necesitate a stopării infracțiunilor de acest gen, aflate în creștere, în 2014, în județul Dâmbovița.
Proiectele vor fi derulate de structura de prevenire a criminalităţii, în cursul anului 2015, în colaborare cu o serie de parteneri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pucioasa: Fetiță de 7 ani, dispărută în râul Ialomița

Articolul Urmator

Elevii târgovișteni au participat la exerciții de evacuare, în caz de cutremur

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele