Noapte
Zi
13 March 2015
1 min read

Rovana Plumb: ,,România nu este pomenită în raportul Organizației Internaționale a Muncii, fiind trecută la aspect pozitive”

Ministrul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Rovana Plumb, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, vine numai cu vești bune. Ieri, 12 martie a.c., în cadrul întâlnirii regionale a aleselor locale ale Organizației de Femei Social Democrate, domnia sa a precizat că este pentru prima dată când țara noastră nu este menționată în Raportul Organizației Internaționale  a Muncii, fiind trecută la aspect pozitive.
,,Am primit de la Organizația Internațională a Muncii raportul final la nivel global și este prima oară în istoria României când țara noastră nu este pomenită în raport, fiind trecută la aspecte pozitive.
Este vorba de Raportul Organizației Internaționale a Muncii care face o radiografie în toate țările care au semnat convențiile internaționale pe piața muncii.
România a semnat mai multe convenții internaționale care au fost ratificate cu mulți ani în urmă care sunt în vigoare la ora actuală și se face o analiză a modului în care sunt respectate aceste prevederi.”, a declarat Rovana Plumb, ministrul Muncii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovița: S-a lansat proiectul ,,Comunități fără droguri”

Articolul Urmator

În luna februarie, ITM Dâmbovita a aplicat amenzi în valoare de 66.000 lei

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele