Noapte
Zi
6 April 2015
1 min read

A fost emis ordinul de ministru! Ion Sorin a preluat, oficial, conducerea IȘJ Dâmbovița

Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, a semnat ordinul pentru numirea noului inspector la conducerea Inspectoratului Școlar Județean( IȘJ) Dâmbovița. Astfel, de astăzi, 6 aprilie a.c., profesorul de matematică Ion Sorin este noul inspector general. Informația a fost confirmată de inspectorul general adjunct, prof. Ovidiu Băsceanu. Se pare că ministerul a considerat că s-au respectat toate procedurile în acest caz, ținând cont că Luminița Preda, contracandidata profesorului Ion Sorin la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general, a contestat rezultatul examenului, invocând că nu s-ar fi respectat baremul de notare. Informația a pus, astfel, punct zvonurilor conform cărora concursul ar fi fost anulat și schimbarea de la conducerea instituției nu ar mai avea loc, tot din aceste motive.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Articolul Urmator

Florentina Ene Martin a renunțat la funcția de purtător de cuvânt PMP

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Unități școlare neconforme, la început de nou an școlar! VEZI AICI LISTA!

Dacă luna trecută, vă informam că 46 de unități școlare

ALARMANT! În Dâmbovița, 46 de unități școlare nu au autorizație de funcționare!

Deși într-un material anterior, publicat de ziarul Vocea Dâmboviței, anunțam