Noapte
Zi
14 April 2015
1 min read

Crimă oribilă la Tătărani! Bărbat, ucis și măcelărit cu sânge rece!

O crimă șocantă și de o cruzime greu de imaginat, petrecută chiar în noaptea Sfântă de Paști, a îngrozit o întreagă localitate.
Un bătrân, în vârstă de 75 de ani, din comuna dâmbovițeană Tătărani, a fost ucis cu bestialitate de un consătean mai tânăr, în vârstă de 54 de ani.
Criminalul s-a înarmat cu un topor de acasă și s-a îndreptat spre locuința victimei. Nu a stat foarte mult pe gânduri și i-a aplicat o lovitură în cap. Bărbatul mai în vârstă a decedat pe loc. După ce l-a decapitat și i-a măcelărit corpul cu sânge rece, călăul a plecat liniștit să-și spele toporul.
Din primele informații, se pare că ucigașul se eliberase de ceva vreme din închisoare, fiind arestat mai mulți ani pentru alte fapte cu violență și tentative de omor.
Localnicii, de-a dreptul îngroziți de această întâmplare, spun că făptașul ar fi premediat neorocirea. În nenumărate rânduri, aflat sub influența alcoolului ar fi pomenit de o listă cu patru oameni pe care urma să-i omoare. La momentul respectiv, nimeni nu a luat în serios aceste vorbe, fiind trecute pe fondul consumului de alcool.
Astăzi, 14 aprilie a.c., trupul neînsuflețit al victimei a fost adus acasă de la Serviciul de Medicină Legală- Dămbovița. Întrucât a fost măcelărit, aflându-se într-o stare înfiorătoare, sicriul este închis.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Despre un primar penal

Articolul Urmator

Victor Ponta, invitat de Izvorul Tămăduirii, la Nucet

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din Teiș și-a omorât fiul

Consumul în exces de alcool face din nou victime. Duminică,

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,