Noapte
Zi
6 April 2015
1 min read

Loteria Guvernului: ,,Cereți și păstrați bonurile fiscale!”

Senatorul PSD Leonardo Badea s-a raliat îndemnului Guvernului de a cere și de a păstra bonurile fiscale, emise în perioada 28 februarie-28 martie 2015, pentru a participa la prima extragere organizată de Loteria Română, în data de 13 aprilie: ,, Cu cât aveți mai multe bonuri fiscale, cu atât sunt mai multe șanse de a câștiga la loterie. Fondul de premiere este de 1 milion de lei. Sperăm ca prin această primă măsură să dăm o motivare, în sens pozitiv, pentru a fiscaliza veniturile și pentru a oferi tuturor posibilitate de câștig”, a declarat Leo Badea.
Referitor la această practică de a da, dar și de a cere bon fiscal, devenită obligatorie, dar nu prea împământenită  la noi în țară, senatorul spune că este vorba de o problemă de comportament: ,, La noi e o altă mentalitate: există o jenă de a cere bonul fiscal, apoi este acea idee de a lăsa ceva când ai de luat un rest. Trebuie să ne schimbăm modul de raportare, ca în occident. Este o chestiune care vine din comportament, de a nu cere bon fiscal sau de a considera că acest lucru nu este necesar. Dacă vrem să schimbăm societatea, trebuie să ne schimbăm și noi comportamentul”, a mai completat Leo Badea.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Florentina Ene Martin a renunțat la funcția de purtător de cuvânt PMP

Articolul Urmator

Ovidiu Băsceanu nu mai candidează la funcția de inspector general adjunct

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele