Noapte
Zi
9 April 2015
1 min read

Moreni: bărbat reținut pentru producere și comercializare ilegală de băuturi alcoolice

Poliţiştii au confiscat 5.272 de litri de băuturi alcoolice şi două instalaţii pentru fabricarea alcoolului de la un bărbat bănuit de producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice. Cel în cauză a fost reţinut.
La data de 8 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au efectuat o percheziţie la locuinţa unui bărbat, de 63 de ani, din Moreni, bănuit de producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice.
La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa şi ai Autorităţii Vamale Teritoriale Prahova.
În urma percheziţiei, poliţiştii au indisponibilizat 5.272 de litri de băuturi alcoolice, două instalaţii pentru fabricarea alcoolului şi 5.000 de lei.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională este estimat la 54.000 de lei.
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore,  iar la aceasta oră este prezentat în fața magistrațolor , la Parchetul Moreni,cu propunere de arestare preventivă.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Târgovişte: Calea Luminii, eveniment unic în România

Articolul Urmator

Asistenții sociali, informați și consiliați periodic la sediul AJPIS

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Autoritățile din Răzvad ajută locuitorii în vederea găsirii unui loc de muncă

Autoritățile locale din comuna Răzvad încearcă să ajute locuitorii care

TÂRGOVIŞTE: Poliția Locală aplică amenzi celor care nu curăță zăpada

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, potrivit H.C.L. 64/2002, modificată, Art.