Noapte
Zi
9 April 2015
1 min read

Asistenții sociali, informați și consiliați periodic la sediul AJPIS

În perioada 1-3 aprilie a.c., la sediul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială- Dâmbovița, au avut loc sesiunile periodice de informare și consiliere a asistenților sociali și a secretarilor din cadrul celor 89 de UAT din județ. Obiectivul principal a fost modul de aplicare a legislației în domeniul asistenței sociale. În urma acestor întâlniri s-a dorit reducerea erorilor, fraudei și corupției în stabilirea și acordarea beneficiilor sociale la nivelul județului.
Din partea AJPIS, au participat la aceste activitați domnul Mihai Toni Ciprian-director executiv, Diana Ciobotarică- șef serviciu Inspecție socială și Bogdan Iancu- șef serviciu Benefici Sociale.
Discuțiile s-au axat pe criteriile de abordare, menținere, suspendare și încetare a beneficiilor sociale stabilite la nivelul UAT-urilor. Cu privire la măsurile de protecție socială, acordate pe perioada sezonului rece, au fost abordate probleme apărute în întocmirea actelor financiar contabile necesare plății, respectarea termenelor legale de plată, precum și recuperarea sumelor acordate necuvenit și transferul lor în contul AJPIS.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Moreni: bărbat reținut pentru producere și comercializare ilegală de băuturi alcoolice

Articolul Urmator

UNPR Dâmbovița, alături de copiii defavorizați!

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele