Noapte
Zi
8 April 2015
1 min read

Peste 400 de elevi dâmbovițeni, jandarmi pentru o zi!

Ieri, 7 aprilie a.c., peste 400 de elevi și copii de grădiniță din municipiul Târgovişte, Pucioasa, Șotânga, Viișoara și Valea Voievozilor au păşit pentru prima dată într-o unitate militară, participând la ,,Ziua Porţilor Deschise”, acţiune dedicată aniversării Zilei Jandarmeriei Române și înscrisă în programul ,,Școala altfel”. Elevii au răspuns pozitiv invitaţiei Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, simțind astfel cum este să fii jandarm pentru o zi.
Timizi la prima vedere, copiii nu au stat prea mult timp deoparte şi, animaţi de curiozitatea specifică vârstei, au adresat întrebări cu privire la activitatea jandarmilor şi au privit cu entuziasm tehnica şi autospecialele din dotarea Jandarmeriei.
După ce au vizitat atelierele de pe platoul unităţii cu echipamente speciale folosite de jandarmii montani în misiuni de salvare, materialele specifice de protecție și intervenție, ținuta militară şi mijloacele auto, toţi s-au îndreptat către baza sportivă a inspectoratului.
Aici, micuţii oaspeţi au urmărit exerciții demonstrative de autoapărare prezentate de luptătorii jandarmi, precum şi exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Veste bună pentru români! Guvernul reduce TVA la 9% la alimente, de la 1 iunie

Articolul Urmator

Noi provocări pregătite elevilor de polițiști, în cadrul programului ,,Școala altfel”

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Elevii așteaptă cu nerăbdare vacanța intersemestrială!

Potrivit programei școlare a anului 2016-2017, elevii urmează să intre

Autoritățile din Răzvad ajută locuitorii în vederea găsirii unui loc de muncă

Autoritățile locale din comuna Răzvad încearcă să ajute locuitorii care