Noapte
Zi
18 May 2015
1 min read

Au început înscrierile la seminarul teologic ,,Sf.Ioan Gură de Aur” din Târgoviște

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON,  în zilele de 25 şi 26 mai 2015, va avea loc înscrierea candidaţilor pentru examenul de admitere la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte.
  Sunt scoase la concurs un număr de 28 de locuri pentru specializarea teologie. Examenul va avea loc în zilele de 27 şi 28 mai a.c. şi va consta dintr-un examen medical şi susţinerea probelor de aptitidini (muzică şi religie).
Totodată, în zilele de 20-30 mai 2015, va avea loc şi înscrierea elevilor care doresc să urmeze cursurile acestei şcoli din clasa a V-a, pe baza concursului de dosare. Precizăm că pentru înscriere, aici,  condiţiile sunt următoarele: media generală a claselor V- VIII: minim 7.00; media la purtare a claselor V- VIII: minim 9.00, şi vizita medicală care are caracter obligatoriu şi eliminatoriu.
Admiterea la profilul filologie, pentru cele 28 de locuri,  se se va face computerizat, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, cei interesați având posibilitatea alegerii acestui profil după fișa de înscriere.
 Alte informaţii pot fi solicitate de la secretariatul seminarului, la numărul de telefon 0245-614-505 sau de pe siteul şcolii http://seminarultgv.xhost.ro/
Amintim faptul că Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte  a fost înfiinţat în anul 1992 şi are în prezent  325 de elevi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Articolul Urmator

Primarul de la Gura Foii ia atitudine! Astăzi vom afla cine va fi noul viceprimar al comunei!

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele