Noapte
Zi
20 May 2015
2 mins read

FRAUDĂ LA TITU! Compania de Apă mușamalizează un alt caz penal

Compania de Apă o ține lanț cu infracțiunile și calcă din lac în puț la capitolul imagine, transparență și încredere, pentru că mușamalizează fraude, ce ar trebui imediat semnalate și predate spre anchetă Poliției abilitate. Astfel, acum o aproximativ o lună de zile( 22 aprilie a.c.), a avut loc o violare de apometre la Titu. După un control la 51 de scări de bloc, 39 de apometre de scară, din cele 100 din oraș, aveau sigiliile rupte, iar în 14 dintre cazuri, apometrele erau montate invers, pentru a da înapoi indexul înregistrat. Important de sublininiat este că, deși a constatat se fură apă la greu., Compania de Apă nu a sesizat organele de control, așa cum ar fi fost normal în cazul unei fraude, ceea ce îi face pe responsabilii Companiei complici la această fraudă.
Astăzi, prezenți într-o conferință de presă, directorul general al companiei, Mircea Constantin și ceilalți membri din conducerea executivă a societății: jurist Mureșan Florina, noul manager al unității de implementare pe proiecte pentru Pos mediu 1, Ion Țuțuianu, director general adjunct, Ninel Cimpoacă, director tehnic și Jan Ponorâcă, director comercial au bâjbâit pe subiect, dând dovadă de incompetență și complicitate la fraudă. Nu au știut să spună care este valoarea fraudei, câți metri cubi de apă s-au furat, cine sunt vinovații și de ce nu au dat cazul pe mâna poliției. S-au mulțumit doar să spună că au întocmit o comisie internă, în urma căreia va fi stabilit prejudiciul, neregulile descoperite și vinovații, pentru că Poliția nu are competențe tehnice. ,,Scopul constituirii acestei comisii  a fost de a vedea ce s-a întâmplat și să stabilească pe 25-26 mai a.c. concluziile. Este normal să facem o analiză internă și apoi să anunțăm poliția. Noi avem niște proceduri operaționale, în urma cărora vom constata vinovații. Poliția are atribuțiile ei, nu are competențe tehnice, cu toate scuzele de rigoare. Suntem convinși că există vinovați și printre angajații noștri și toate infracțiunile vor fi sancționate”, a declarat Mircea Constantin.
E clar că se acoperă niște ilegalități, pentru că societatea nu oferă informații cu subiect și predicat. Menționăm că nu s-ar fi putut sâvârși o asemenea infracțiune fără complicitatea vreunui angajat al Companiei de Apă, fiind vorba de furt de apă în masă,  că societatea tergiversează soluționarea cazului și că nu l-a predat Poliției, pentru a face o anchetă. Momentan, Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal, în care se fac cercetări în cauză.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Criză de personal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște

Articolul Urmator

Direcția Agricolă Dâmbovița: 1500 de hectare, afectate de excesul de apă, în acest sezon

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de