Noapte
Zi
15 May 2015
1 min read

Funcționarii publici, implicați în dezvoltarea urbană, invitați la cursuri de Ionuț Săvoiu

În perioada mai – septembrie 2015, MDRAP implementeazǎ proiectul “Platformǎ pentru dezvoltare urbanǎ durabilǎ şi integratǎ”, dedicatǎ unui numar de 430 de funcționari publici de la nivelul administratiei locale, finanţat prin intermediul Programului Operaţional “Dezvoltarea Capacitǎţii Administrative” 2007 – 2013, ce are ca obiectiv principal întǎrirea capacitǎţii administraţiei locale din orasele care au sub 50.000 de locuitori în ceea ce priveşte dezvoltarea şi implementarea de politici urbane integrate.
În acest context, deputatutul Ionuţ Sǎvoiu a declarat ca este nevoie de întǎrirea capacitǎţii instituţionale la nivelul primǎriilor de oraş pentru o mai bunǎ derulare a proiectelor cu finanţare din POR  – Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltǎrii urbane.
“Încurajez participarea specialiştilor în domeniu, din cadrul primǎriilor de oraşe şi municipii din judeţ, la programul de instruire profesionalǎ care urmǎreşte dezvoltarea unei reţele de profesionişti care sǎ contribuie la dezvoltarea şi implementarea politicilor urbane, la creşterea calitǎţii derulǎrii proiectelor acestora şi implicit la creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a declarat deputatutul Ionuţ Sǎvoiu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ativităţi de reintegrare socială pentru deținuții de la Penitenciarul Găești

Articolul Urmator

Studenții dâmbovițeni, față în față cu două persoane private de libertate!

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CFR Călători dorește cumpărarea Societății de Întreținere și Reparat Vagoane (SIRV ) Titu

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Transpottului, Ionuț Săvoiu, CFR

Personalul din Administrația Publică Locală a intrat în grevă

În această dimineață, marți, 05 iulie a.c., membrii de sindicat